Medicatie (tabletten)

Minder hongergevoel

Gemiddeld 8-12% gewichtsverlies

Met leefstijlverandering

Kun je wel wat extra ondersteuning gebruiken bij je gewichtsverliesinspanningen? Afslanktabletten kunnen een doeltreffend hulpmiddel zijn. Ze verminderen je hongergevoel, waardoor je beter in staat bent om je eetgewoonten te beheersen. Bij Afslanken integreren we afslankpillen met uitgebreide begeleiding op het gebied van levensstijl, wat resulteert in blijvende veranderingen.

Hoe werkt afvallen met tabletten?

Indien jouw overgewicht deels wordt veroorzaakt door onbedwingbare trek, ook wel bekend als cravings, kunnen obesitas medicijnen een geschikte ondersteuning voor je zijn. Deze medicijnen richten zich op een specifiek deel van je hersenen, namelijk het mesolimbische systeem, dat verantwoordelijk is voor je hongergevoelens. De obesitas tabletten activeren effecten in je hersenen die de eetdrang verminderen.

Naast de medicatie is het cruciaal om je levensstijl aan te passen. Bij Afslanken combineren we de behandeling met obesitas medicijnen met intensieve begeleiding. Cliënten die gebruikmaken van obesitas tabletten ervaren doorgaans een gemiddeld gewichtsverlies van 15% in een jaar tijd.

Wanneer kom ik in aanmerking?

Iedereen met een BMI van 27 of hoger, met een aan overgewicht gerelateerde aandoening, of een BMI van 30 of hoger, kan meedoen met het programma. Er is geen doorverwijzing nodig om deel te nemen, onze arts beoordeelt jouw situatie.

Je bent uniek - je gewichtsverlies
zou dat ook moeten zijn.

BEGIN VANDAAG MET AFSLANKEN

Wil je graag starten of meer informatie?