Afvallen met prikpen

Informatie over afvallen met prikpen in Nederland

Ben ik geschikt? doe de test!

Afvallen met prikpen is een effectieve optie voor volwassenen met obesitas of aanverwante aandoeningen. Het gebruik is strikt gereguleerd voor maximale veiligheid en werkzaamheid. Overweeg je de prikpen als afvalmethode? Overleg met een medisch expert om de beschikbaarheid, geschiktheid en het behandelplan volgens Nederlandse richtlijnen te bespreken.

Plus- en minpunten van afvallen met prikpen

Verlies gemiddeld 1 kilo per week

Vermindert je eetlust

Kan bijwerkingen veroorzaken

Hoe werkt de prikpen voor gewichtsverlies?

Het actieve ingrediënt in de prikpen verhoogt de insulineproductie, vermindert de eetlust, vertraagt de maaglediging en reduceert de glucoseproductie door de lever. Deze gecombineerde effecten dragen bij aan gewichtsverlies door het verminderen van hongersignalen tussen maaltijden. Een veelbelovende benadering voor mensen met obesitas of overgewicht, met de potentie om de algehele gezondheid te verbeteren.

Mounjaro kopen

Is afslanken met de prikpen
iets voor mij?

Waar kan ik de prikpen kopen in Nederland?

De prikpen is exclusief verkrijgbaar op doktersrecept en onder strikt medisch toezicht in Nederland. Het is van essentieel belang om het medicijn alleen aan te schaffen via de officiële kanalen die door artsen zijn voorgeschreven om de veiligheid en doeltreffendheid van de behandeling te waarborgen. Een nauwe samenwerking met je medisch team is van groot belang voor een verantwoord behandeltraject.

Hoe krijg ik een recept voor de prikpen?

Voor de prikpen is een geldig recept van een arts vereist. Maak een afspraak met een medisch specialist in Nederland, die je medische geschiedenis en andere gezondheidsfactoren zal evalueren. Indien de specialist van mening is dat de prikpen een geschikte behandeling is, zal hij of zij een recept voorschrijven. Het is belangrijk op te merken dat de prikpen voornamelijk wordt voorgeschreven aan patiënten met obesitas, niet aan mensen die op zoek zijn naar algemeen gewichtsverlies.

Ontdek de prikpen via een gratis adviesgesprek

Geïnteresseerd in hoe de prikpen aansluit bij jouw gezondheids- en afvaldoelen? Overweeg een gratis consult. In deze sessie evalueren we jouw situatie en onderzoeken we of de prikpen geschikt is voor jou. Je krijgt inzicht in de werking ervan en hoe het je kan ondersteunen op weg naar een gezonder leven.

Ik wil een gratis adviesgesprek
Nicole van Afslanken

Verander je levensstijl en val af met de prikpen

Een effectieve behandeling met de prikpen vereist niet alleen het gebruik van het medicijn, maar ook aanzienlijke aanpassingen in levensstijl. Het is cruciaal om naast de prikpen een gezond dieet te volgen en regelmatige lichaamsbeweging te integreren. In Nederland benadrukken zorgprofessionals sterk de noodzaak van deze levensstijlveranderingen bij het voorschrijven van de prikpen. Het einddoel is niet slechts gericht op kort termijn gewichtsverlies, maar ook op het bewerkstelligen van een duurzame verandering in levensstijl voor het behoud van een gezond gewicht op de lange termijn.

Bijwerkingen van de prikpen

De prikpen kan bijwerkingen veroorzaken, zoals misselijkheid, braken, diarree, verstopping en buikpijn. Deze bijwerkingen zijn doorgaans mild en van voorbijgaande aard. Bespreek eventuele bijwerkingen altijd met je arts.

Heb je een andere vraag?

Staat jouw vraag niet tussen de veelgestelde vragen hierboven?
Vul het onderstaande formulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug.


    COMPLEET
    €575 / maand
    6 maanden traject

    Gemiddeld 8-12% gewichtsverlies

    Medicatie behandeling (tabletten)

    Consult met arts

    Intensieve begeleiding

    Medische check (bloedonderzoek)

    Behandellocatie
    bij u in de buurt

    Duurzaam resultaat

    Start je afslanktraject

    COMFORT
    €575 - 775 / maand
    6 maanden traject

    Tot 22% gewichtsverlies

    Medicatie behandeling (prikpen)

    Consult met arts

    Intensieve begeleiding

    Medische check (bloedonderzoek)

    Coachingsgesprek met diëtist

    Duurzaam resultaat

    Start je afslanktraject

    ELITE *
    €875 / maand
    6 maanden traject
    * Alleen in NH

    Tot 22% gewichtsverlies

    Medicatie behandeling (prikpen)

    Consult met arts

    Intensieve begeleiding

    Medische check (bloedonderzoek)

    Coachingsgesprek met diëtist

    Aan huis service

    Start je afslanktraject