Afslanken met injecties.

Ontdek de kracht van afvallen met injecties: minder honger, 12-15% gewichtsverlies met leefstijlverandering.

Het succes in de strijd tegen overtollige kilo’s zit niet enkel in de keuze van ons voedsel of de intensiteit van onze fysieke activiteiten, maar evenzeer in hoe we omgaan met onze hongergevoelens en verlangens naar voedsel. Ons afslankprogramma met GLP-1 injecties, ook bekend als spuiten om af te vallen, vermindert eetlust en verhoogt verzadiging, wat resulteert in een lager calorieverbruik en effectief gewichtsverlies. Deze aanpak kan leiden tot een gewichtsvermindering van 12-15% in combinatie met levensstijlaanpassingen.

Hoe werkt afslanken met injecties?

Afvallen met injecties gaat verder dan alleen het toedienen van medicatie; het is een ondersteuning en motivatie terwijl je je levensstijl aanpast tijdens het afvallen. GLP-1-afslankinjecties zijn hierbij van essentieel belang, omdat ze het natuurlijke verzadigingsgevoel stimuleren en de eetlust verminderen.

Afvalinjectie

Medicijnen om af te vallen

Is afslanken met injecties
iets voor mij?

Wanneer kom ik in aanmerking?

Ben je benieuwd of je in aanmerking komt voor ons afslankprogramma met injecties? Als je een BMI van 27 of hoger hebt met bijkomende gewichtsgerelateerde gezondheidsproblemen, of een BMI van 30 of hoger, dan bieden we een oplossing die bij jouw behoeften kan passen. Voor deelname aan ons programma is geen medische verwijzing vereist. Ons deskundige team staat klaar om een gedetailleerde beoordeling van jouw situatie te maken en kan je begeleiden op de weg naar een succesvolle en gezonde gewichtsvermindering.

Verken je mogelijkheden via een gratis adviesgesprek

Het ontdekken van de juiste aanpak voor jouw gewichtsverlies begint met een grondige verkenning van afslanken met injecties. Tijdens een persoonlijk en gratis adviesgesprek evalueren we samen jouw situatie en bepalen we de meest effectieve strategie voor jouw unieke behoeften. Dit gesprek is de ideale kans om inzicht te verkrijgen in de werking van onze afslankinjecties en hoe deze jou kunnen begeleiden naar het bereiken van jouw gewichtsverliesdoelen.

Ik wil een gratis adviesgesprek

Veelgestelde vragen over afslanken met injecties

Wat zijn afslankinjecties en hoe helpen ze bij het afvallen?

GLP-1 injecties zijn medicijnen die de glucagon-achtige peptide-1 receptor activeren. Ze simuleren het effect van het natuurlijke hormoon GLP-1, dat de insulineproductie verhoogt na het eten en de eetlust vermindert. Dit leidt tot een verminderde voedselinname en gewichtsverlies. Ze zijn specifiek ontworpen voor gewichtsbeheersing en niet hetzelfde als insuline-injecties, die worden gebruikt om de bloedsuikerspiegel te reguleren.

Hoeveel kan ik afvallen met afslankinjecties?

Onderzoeken hebben aangetoond dat personen die GLP-1 injecties gebruiken voor gewichtsverlies een gemiddelde reductie van 10-15% van hun lichaamsgewicht kunnen verwachten binnen een tijdsbestek van 6-12 maanden, afhankelijk van de dosering en de leefstijlveranderingen die ze doorvoeren, zoals dieet en lichaamsbeweging.

Voor wie zijn afslankinjecties bedoeld?

Afslankinjecties zijn met name geschikt voor mensen met een BMI van 27 of hoger die te maken hebben met gewichtsgerelateerde gezondheidsproblemen, of mensen met een BMI van 30 of hoger. Ze zijn vooral effectief voor mensen die moeite hebben met afvallen door alleen dieet en lichaamsbeweging.

Hoe lang moet ik afslankinjecties gebruiken?

De duur van het gebruik van afslankinjecties hangt af van je persoonlijke gezondheidsdoelen en de aanbevelingen van je arts. Sommige mensen gebruiken de injecties voor een kortere termijn om hun gewichtsverliesdoelen te bereiken, terwijl anderen ze voor een langere periode gebruiken als onderdeel van een uitgebreider gewichtsbeheersingsplan.

Wat is het verschil tussen afslankinjecties en insuline-injecties?

Afslankinjecties werken door het imiteren van de werking van het GLP-1 hormoon, wat leidt tot een verbeterde insulineafgifte, verminderde glucagonafgifte, en een gevoel van volheid na het eten, wat resulteert in gewichtsverlies. Insuline-injecties daarentegen vervangen of vullen de insuline aan die het lichaam mist of niet effectief gebruikt, voornamelijk voor mensen met diabetes. Ze hebben niet direct een effect op gewichtsverlies.

Zijn afslankinjecties veilig?

Ja, afslankinjecties die gebruikt worden binnen medisch begeleide programma’s zijn veilig en goedgekeurd voor gebruik. Ze zijn uitgebreid getest en de bijwerkingen zijn doorgaans mild en tijdelijk. Het is wel belangrijk om deze behandeling alleen te ondergaan onder toezicht van een gekwalificeerde medische professional.

Hebben afslankinjecties bijwerkingen?

Zoals bij alle medicijnen, kunnen GLP-1 injecties bijwerkingen hebben. De meest voorkomende bijwerkingen zijn misselijkheid, braken, diarree, buikpijn, en verminderde eetlust. Deze bijwerkingen zijn over het algemeen mild tot matig van aard en verminderen na verloop van tijd. Het is belangrijk om met een arts te overleggen over de mogelijke risico’s en voordelen voordat u met een behandeling begint.

COMPLEET
€475 / maand
6 maanden traject

Gemiddeld 8-12% gewichtsverlies

Medicatie behandeling (tabletten)

Consult met arts

Intensieve begeleiding

Medische check (bloedonderzoek)

Behandellocatie
bij u in de buurt

Duurzaam resultaat

Start je afslanktraject

COMFORT
€575 - 775 / maand
6 maanden traject

Gemiddeld 12-15% gewichtsverlies

Medicatie behandeling (prikpen)

Consult met arts

Intensieve begeleiding

Medische check (bloedonderzoek)

Coachingsgesprek met diëtist

Duurzaam resultaat

Start je afslanktraject

ELITE *
€875 / maand
6 maanden traject
* Alleen in NH

Gemiddeld 12-15% gewichtsverlies

Medicatie behandeling (prikpen)

Consult met arts

Intensieve begeleiding

Medische check (bloedonderzoek)

Coachingsgesprek met diëtist

Aan huis service

Start je afslanktraject