Wegovy kopen?

Informatie over afvallen met Wegovy in Nederland

Ben ik geschikt?
Doe de test!

Je kunt Wegovy in Nederland alleen kopen met een recept van een dokter. Bij Afslanken.nl beoordeelt een arts of je in aanmerking komt voor afslanken met Wegovy. Na deze beoordeling kun je aan de slag met jouw persoonlijk afslanktraject, inclusief de voorgeschreven injecties.

Hoe werkt Wegovy?

Wegovy bestaat net als Ozempic uit semaglutide, en is een obesitasmedicijn dat je helpt met afslanken door je hongergevoel te verminderen. Als het niet lukt om af te slanken of op gewicht te blijven met alleen sporten of diëten, kan dit een goede optie zijn. Met Wegovy krijg je een extra steuntje in de rug om je gewichtsdoelen te bereiken. Vooral als je al verschillende diëten en sportregimes hebt geprobeerd maar steeds weer terugvalt in oude patronen, biedt Wegovy een nieuwe kans om uit de frustrerende cyclus van jojoën te breken. Dit medicijn kan het verschil maken voor wie steeds worstelt met gewichtsschommelingen en op zoek is naar een effectief afslankprogramma.

Afslanken met Wegovy-injecties

Wegovy maakt afvallen makkelijker met een simpele prikpen die je maar één keer per week gebruikt. Dit is handiger dan bijvoorbeeld Saxenda, waarbij je elke dag moet prikken. Daarnaast is uit studies gebleken dat Wegovy, wanneer het gebruikt wordt binnen een programma voor gewichtsverlies, over het algemeen betere resultaten oplevert dan andere medicatie, zoals Saxenda en Ozempic. Het is wel belangrijk om te onthouden dat meer bewegen en anders eten ook nodig is. De Wegovy injecties ondersteunen je daarbij door het makkelijker te maken minder te eten, zodat je samen met deze leefstijlveranderingen sneller en met minder moeite naar je streefgewicht toewerkt.

Hoeveel kan je afslanken met Wegovy?

Met Wegovy kun je gemiddeld 12-15% van je lichaamsgewicht afslanken. Dus, afhankelijk van de mate waarin je jouw leefstijl aanpast, kun je bij een startgewicht van ongeveer 100 kilo verwachten om circa 12 tot 15 kilo te afslanken. Wegovy vermindert cravings, waardoor het makkelijker wordt om je leven te veranderen. Het is een motiverende ervaring om veranderingen in je leven aan te brengen terwijl je tegelijkertijd zichtbare resultaten boekt door af te vallen.

Wie komt in aanmerking voor Wegovy

Je kunt in aanmerking komen voor Wegovy als je bodymassindex (BMI) 27 of meer bedraagt met klachten als gevolg van overgewicht, of als je te maken hebt met een BMI van 30 of meer, wat duidt op obesitas.

Wegovy kopen

Is afslanken met Wegovy
iets voor mij?

Waar kan ik Wegovy kopen in Nederland?

Je hebt een doktersrecept nodig om Wegovy te kopen. Zorg ervoor dat je dit medicijn alleen aanschaft bij officieel erkende verkopers om te verzekeren dat het product echt is, aangezien er vervalsingen in omloop zijn. Een medisch specialist beoordeelt of dit obesitasmedicijn aansluit bij jouw situatie, waarbij onder andere gekeken wordt naar mogelijke interacties met andere medicijnen die je gebruikt.

Hoe krijg ik een recept voor Wegovy?

Je kan een recept krijgen voor Wegovy na een evaluatie door een huisarts of een medisch specialist. Deze zorgprofessional zal met je praten over je medische achtergrond, je huidige gezondheidstoestand en eventuele eerdere afslankpogingen.

Meer over Wegovy via een gratis adviesgesprek

Wil je meer weten of Wegovy past bij jouw persoonlijke situatie? Plan een gratis adviesgesprek in. Samen met jou onderzoeken we jouw individuele situatie om te bepalen of Wegovy de passende aanpak is om jouw gewichtsverliesdoelen te bereiken. Tijdens dit gesprek krijg je direct inzicht in hoe Wegovy werkt en hoe het jou kan ondersteunen.

Ik wil een gratis adviesgesprek
Nicole van Afslanken

Verander je levensstijl en val af met Wegovy

Om succesvol af te vallen met Wegovy is er meer nodig dan het medicijn alleen; belangrijke wijzigingen in je dagelijkse gewoonten zijn essentieel. Zorgverleners in Nederland benadrukken sterk het belang van deze veranderingen van leefgewoontes als je afslankt met Wegovy.

Verschillen tussen Wegovy en andere medicijnen om af te vallen

In vergelijking met andere afslankmiddelen op de markt, heeft Wegovy een unieke aanpak voor afslanken. Anders dan obesitasmedicijnen, werkt Wegovy door natuurlijke lichaamsprocessen te verbeteren, wat leidt tot minder risico’s op bijwerkingen en een hogere effectiviteit op lange termijn. Bovendien, in tegenstelling tot veel andere gewichtsverliesmedicijnen die dagelijkse dosering vereisen, biedt de wekelijkse injectie een gemak en eenvoud in het behandelingsregime dat veel patiënten waarderen.

Veelgestelde vragen over Wegovy

Hoeveel kilo kan ik wekelijks afslanken met Wegovy?

Als je Wegovy gebruikt, kun je gemiddeld tussen de 12% en 15% afslanken. Hoeveel je sport of beweegt, samen met hoeveel en je eet en drinkt, heeft natuurlijk direct effect op het succes van je afslankproces.

Waar kan je Wegovy kopen in Nederland?

Om Wegovy te kopen heb je een recept nodig van een medisch specialist.

Wanneer kom je in aanmerking voor Wegovy?

Voor Wegovy kom je in aanmerking als je een BMI van 30 of meer hebt, wat wijst op obesitas, of een BMI van 27 of meer met bijkomende gezondheidsproblemen.

Wat zijn de bijwerkingen van semaglutide?

Bijwerkingen van semaglutide kunnen misselijkheid, diarree, hoofdpijn en vermoeidheid zijn, maar deze zijn meestal van voorbijgaande aard.

Kan Wegovy interacties hebben met andere medicijnen?

Absoluut, Wegovy kan interacties hebben met andere medicijnen. Daarom is het van belang om een open gesprek met een arts te voeren over alle medicijnen die je momenteel gebruikt voordat je begint met het afslanktraject.

COMPLEET
€475 / maand
6 maanden traject

Gemiddeld 8-12% gewichtsverlies

Medicatie behandeling (tabletten)

Consult met arts

Intensieve begeleiding

Medische check (bloedonderzoek)

Behandellocatie
bij u in de buurt

Duurzaam resultaat

Start je afslanktraject

COMFORT
€575 - 775 / maand
6 maanden traject

Gemiddeld 12-15% gewichtsverlies

Medicatie behandeling (prikpen)

Consult met arts

Intensieve begeleiding

Medische check (bloedonderzoek)

Coachingsgesprek met diëtist

Duurzaam resultaat

Start je afslanktraject

ELITE *
€875 / maand
6 maanden traject
* Alleen in NH

Gemiddeld 12-15% gewichtsverlies

Medicatie behandeling (prikpen)

Consult met arts

Intensieve begeleiding

Medische check (bloedonderzoek)

Coachingsgesprek met diëtist

Aan huis service

Start je afslanktraject

Afslankprogramma's met medische begeleiding

Bij Afslanken.nl draait alles om jou. We zijn er voor je, vanaf het allereerste moment tot aan het behalen van je doelen. Jouw persoonlijke medische begeleider staat altijd voor je klaar, om niet alleen te luisteren naar je vragen en zorgen, maar ook om je te motiveren en te ondersteunen. Met regelmatig contact en een luisterend oor helpen we je door alle ups en downs van jouw afslankreis. Samen kijken we naar wat voor jou werkt en passen we het programma aan indien nodig, zodat je niet alleen je streefgewicht bereikt, maar dit ook behoudt.

Medicijnen om af te vallen