Mounjaro kopen?

Informatie over afvallen met Mounjaro in Nederland

Ben ik geschikt?
Doe de test!

Mounjaro (Tirzepatide) is een effectieve optie voor volwassenen met obesitas of aanverwante aandoeningen. Het gebruik is strikt gereguleerd voor maximale veiligheid en werkzaamheid. Overweeg je Mounjaro als afvalmethode? Overleg met een medisch expert om de beschikbaarheid, geschiktheid en het behandelplan volgens Nederlandse richtlijnen te bespreken.

Wat is Mounjaro?

Mounjaro, of Tirzepatide, is een injecteerbaar medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van obesitas en gerelateerde gezondheidsproblemen bij volwassenen. Het behoort tot de klasse van glucagon-achtige peptide-1 (GLP-1) receptoragonisten, vergelijkbaar met Ozempic. Tirzepatide werkt op de GLP-1-receptoren in het lichaam om de bloedsuikerspiegel te reguleren, de insulineproductie te stimuleren en de glucoseproductie door de lever te verminderen.

Plus- en minpunten van Mounjaro

Verlies gemiddeld 1 kilo per week

Vermindert je eetlust

Effectiever dan Wegovy

Kan bijwerkingen veroorzaken

Hoe werken Mounjaro injecties voor gewichtsverlies?

Het actieve ingrediënt in Mounjaro, Tirzepatide, vertoont overeenkomsten met semaglutide in Ozempic. Het verhoogt de insulineproductie, vermindert de eetlust, vertraagt de maaglediging en reduceert de glucoseproductie door de lever. Deze gecombineerde effecten dragen bij aan gewichtsverlies door het verminderen van hongersignalen tussen maaltijden. Een veelbelovende benadering voor mensen met obesitas of overgewicht, met de potentie om de algehele gezondheid te verbeteren.

Mounjaro kopen

Is afslanken met Mounjaro
iets voor mij?

Waar kan ik Mounjaro kopen in Nederland?

Mounjaro is exclusief verkrijgbaar op doktersrecept en onder strikt medisch toezicht in Nederland. Het is van essentieel belang om het medicijn alleen aan te schaffen via de officiële kanalen die door artsen zijn voorgeschreven om de veiligheid en doeltreffendheid van de behandeling te waarborgen. Een nauwe samenwerking met je medisch team is van groot belang voor een verantwoord behandeltraject.

Hoe krijg ik een recept voor Mounjaro?

Voor Mounjaro is een geldig recept van een arts vereist. Maak een afspraak met een medisch specialist in Nederland, die je medische geschiedenis en andere gezondheidsfactoren zal evalueren. Indien de specialist van mening is dat Mounjaro een geschikte behandeling is, zal hij of zij een recept voorschrijven. Het is belangrijk op te merken dat Mounjaro voornamelijk wordt voorgeschreven aan patiënten met obesitas, niet aan mensen die op zoek zijn naar algemeen gewichtsverlies.

Ontdek Mounjaro via een gratis adviesgesprek

Geïnteresseerd in hoe Mounjaro aansluit bij jouw gezondheids- en afvaldoelen? Overweeg een gratis consult. In deze sessie evalueren we jouw situatie en onderzoeken we of Mounjaro geschikt is voor jou. Je krijgt inzicht in de werking ervan en hoe het je kan ondersteunen op weg naar een gezonder leven.

Ik wil een gratis adviesgesprek
Nicole van Afslanken

Verander je levensstijl en val af met Mounjaro

Een effectieve behandeling met Mounjaro vereist niet alleen het gebruik van het medicijn, maar ook aanzienlijke aanpassingen in levensstijl. Het is cruciaal om naast Mounjaro een gezond dieet te volgen en regelmatige lichaamsbeweging te integreren. In Nederland benadrukken zorgprofessionals sterk de noodzaak van deze levensstijlveranderingen bij het voorschrijven van Mounjaro. Het einddoel is niet slechts gericht op kortetermijngewichtsverlies, maar ook op het bewerkstelligen van een duurzame verandering in levensstijl voor het behoud van een gezond gewicht op de lange termijn.

Verschillen tussen Mounjaro en Ozempic

 • Farmaceutisch Bedrijf: Mounjaro en Ozempic behoren beide tot de productlijn van Novo Nordisk.
 • Actief Ingrediënt: Mounjaro bevat tirzepatide, terwijl Ozempic semaglutide bevat.
 • Beoogd Gebruik: Mounjaro richt zich op de behandeling van obesitas, terwijl Ozempic is bedoeld voor type 2 diabetes.
 • FDA-goedkeuring: Beide medicijnen zijn specifiek goedgekeurd door de FDA.
 • Bijwerkingen: Hoewel beide medicijnen verschillende bijwerkingen hebben, lijken er geen ernstig genoeg te zijn om stopzetting te rechtvaardigen.

Bijwerkingen van Mounjaro

Mounjaro kan bijwerkingen veroorzaken, zoals misselijkheid, braken, diarree, verstopping en buikpijn. Deze bijwerkingen zijn doorgaans mild en van voorbijgaande aard. Bespreek eventuele bijwerkingen altijd met je arts.

Veelgestelde vragen over Mounjaro

Hoeveel kilo val je af met Mounjaro?

Onderzoek toont aan dat mensen die Mounjaro gebruiken een aanzienlijk hoger gewichtsverlies kunnen ervaren dan bij Ozempic/Wegovy.

Wat is beter, Mounjaro of Wegovy?

Over het algemeen val je meer af met Mounjaro dan Wegovy, omdat tirzepatide (op basis van onderzoek) effectiever is dan semaglutide.

Hoe Mounjaro gebruiken?

Mounjaro wordt meestal eenmaal per week toegediend via een injectie. Je zorgverlener zal je de exacte dosering en toedieningsinstructies geven. Het is belangrijk om deze instructies nauwkeurig op te volgen voor optimale resultaten.

Is Mounjaro beschikbaar in Nederland?

Ja, Mounjaro is beschikbaar in Nederland, maar uitsluitend op recept. Het kan alleen worden verkregen onder strikt medisch toezicht. Raadpleeg een gekwalificeerde arts om te bepalen of Mounjaro een geschikte behandelingsoptie voor jou is.

Hoe kom ik aan Mounjaro zonder recept?

Mounjaro is niet verkrijgbaar zonder recept. Het is belangrijk om een medisch professional te raadplegen voor een grondige evaluatie van je gezondheidstoestand. Alleen een arts kan beoordelen of Mounjaro geschikt is en een recept voorschrijven op basis van individuele behoeften.

Heb je een andere vraag?

Staat jouw vraag niet tussen de veelgestelde vragen hierboven?
Vul het onderstaande formulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug.


  COMPLEET
  €575 / maand
  6 maanden traject

  Gemiddeld 8-12% gewichtsverlies

  Medicatie behandeling (tabletten)

  Consult met arts

  Intensieve begeleiding

  Medische check (bloedonderzoek)

  Behandellocatie
  bij u in de buurt

  Duurzaam resultaat

  Start je afslanktraject

  COMFORT
  €575 - 775 / maand
  6 maanden traject

  Gemiddeld 12-15% gewichtsverlies

  Medicatie behandeling (prikpen)

  Consult met arts

  Intensieve begeleiding

  Medische check (bloedonderzoek)

  Coachingsgesprek met diëtist

  Duurzaam resultaat

  Start je afslanktraject

  ELITE *
  €875 / maand
  6 maanden traject
  * Alleen in NH

  Gemiddeld 12-15% gewichtsverlies

  Medicatie behandeling (prikpen)

  Consult met arts

  Intensieve begeleiding

  Medische check (bloedonderzoek)

  Coachingsgesprek met diëtist

  Aan huis service

  Start je afslanktraject

  Medicijnen om af te vallen