Afslanken met tabletten.

Ontdek de kracht van afvallen met pillen: minder cravings, 8-12% gewichtsverlies met leefstijlverandering.

Het geheim achter effectief afvallen ligt niet alleen in wat we eten en hoeveel we bewegen, maar ook in hoe we onze cravings beheersen. Afvallen met tabletten biedt een wetenschappelijk onderbouwde methode om deze onbedwingbare trek aan te pakken. Deze methode richt zich op het mesolimbische systeem in de hersenen, de kern van onze hongergevoelens, en vermindert actief de eetdrang. Het resultaat? Een potentiële gewichtsreductie van 8-12% in combinatie met levensstijlveranderingen.

Hoe werkt afslanken met tabletten?

Afvallen met tabletten gaat verder dan het simpelweg slikken van een pil; het is een behandeling die gericht is op het verminderen van cravings door het beïnvloeden van het mesolimbische systeem in je hersenen. Een voorbeeld van een effectief medicijn dat deze aanpak volgt, is Mysimba. Dit medicijn is speciaal ontworpen om de eetlust te verminderen en het verzadigingsgevoel te verhogen, waardoor het een populaire keuze is voor velen die hun gewichtsverliesdoelen nastreven. Voor meer gedetailleerde informatie over hoe Mysimba kan bijdragen aan jouw afslankreis, bezoek onze pagina over Mysimba tabletten.

Obesitas pillen

Is afslanken met tabletten
iets voor mij?

Wanneer kom ik in aanmerking?

Als je je ooit hebt afgevraagd “Kan ik meedoen?” dan is het antwoord mogelijk ja. Personen met een BMI van 27 of hoger die tevens een aan overgewicht gerelateerde aandoening hebben, of die een BMI van 30 of hoger hebben, komen in aanmerking voor ons programma. Een uniek aspect van onze benadering is dat je geen doorverwijzing nodig hebt om deel te nemen. Onze arts beoordeelt jouw situatie persoonlijk, waardoor je snel en eenvoudig kunt starten met jouw afslankreis.

Ontdek jouw opties met een gratis adviesgesprek

Een belangrijke stap in je afslankreis is het vaststellen of afvallen met tabletten geschikt is voor jou. Tijdens een gratis adviesgesprek onderzoeken we of je in aanmerking komt voor onze afslankbehandelingen en welke aanpak het best past bij jouw persoonlijke situatie. Dit gesprek is de perfecte gelegenheid om meer te leren over de mogelijkheden van afvallen met tabletten en hoe deze kunnen bijdragen aan jouw gewichtsverliesdoelen.

Ik wil een gratis adviesgesprek

Veelgestelde vragen over afslanken met tabletten

Hoe snel kan ik resultaten verwachten van afvallen met tabletten?

De snelheid waarmee je resultaten ziet, kan variëren afhankelijk van je individuele situatie, inclusief je startgewicht, je levensstijl, en hoe goed je lichaam reageert op de medicatie. Over het algemeen melden gebruikers van afvaltabletten binnen de eerste paar weken veranderingen te merken, met significante resultaten na enkele maanden.

Zijn er bijwerkingen bij het gebruik van obesitas pillen?

Zoals bij elke medicatie, kunnen er bijwerkingen optreden bij het gebruik van tabletten voor afvallen. Veelvoorkomende bijwerkingen zijn mild en kunnen onder meer bestaan uit misselijkheid, constipatie of een droge mond. Het is belangrijk om met een zorgprofessional te spreken voordat je met een behandeling begint, om een volledig beeld te krijgen van wat je kunt verwachten.

Kan iedereen afvallen met tabletten?

Tabletten voor afvallen zijn meestal bedoeld voor personen met een BMI van 27 of hoger die ook te maken hebben met aan overgewicht gerelateerde gezondheidsproblemen, of mensen met een BMI van 30 of hoger. Jouw geschiktheid voor deze medicatie wordt bepaald na een evaluatie door een medische professional.

Moet ik mijn levensstijl veranderen als ik afvaltabletten gebruik?

Ja, voor het beste resultaat is het essentieel om medicatie te combineren met levensstijlveranderingen, waaronder een gezonde voeding en regelmatige lichamelijke activiteit. Tabletten voor afvallen zijn ontworpen om deze veranderingen te ondersteunen en te versterken, niet om ze te vervangen.

Wat gebeurt er als ik stop met het nemen van de afvaltabletten?

Wanneer je stopt met het nemen van tabletten voor afvallen, is het belangrijk om een gezonde levensstijl te blijven onderhouden om je nieuwe gewicht te behouden of verder af te vallen. Sommige mensen ervaren na het stoppen een toename in hun eetlust of een verandering in hun metabolisme, wat kan leiden tot gewichtstoename als ze niet actief hun eetgewoonten en activiteitenniveau beheren. Daarom is het essentieel om tijdens en na de medicatie te werken aan duurzame levensstijlveranderingen, met eventueel voortgezette ondersteuning of begeleiding om te helpen bij het behouden van je gewichtsverliesresultaten op de lange termijn.

COMPLEET
€475 / maand
6 maanden traject

Gemiddeld 8-12% gewichtsverlies

Medicatie behandeling (tabletten)

Consult met arts

Intensieve begeleiding

Medische check (bloedonderzoek)

Behandellocatie
bij u in de buurt

Duurzaam resultaat

Start je afslanktraject

COMFORT
€575 - 775 / maand
6 maanden traject

Gemiddeld 12-15% gewichtsverlies

Medicatie behandeling (prikpen)

Consult met arts

Intensieve begeleiding

Medische check (bloedonderzoek)

Coachingsgesprek met diëtist

Duurzaam resultaat

Start je afslanktraject

ELITE *
€875 / maand
6 maanden traject
* Alleen in NH

Gemiddeld 12-15% gewichtsverlies

Medicatie behandeling (prikpen)

Consult met arts

Intensieve begeleiding

Medische check (bloedonderzoek)

Coachingsgesprek met diëtist

Aan huis service

Start je afslanktraject

Medicijnen om af te vallen