Mysimba kopen?

Informatie over afvallen met Mysimba in Nederland

Ben ik geschikt?
Doe de test!

Mysimba kopen kan alleen op doktersvoorschrift. Bij Afslanken.nl bepaalt een arts of je in aanmerking komt voor Mysimba-tabletten. Als dat het geval is, kun je onder medisch toezicht een afslankprogramma met tabletten volgen.

Wat is Mysimba (naltrexon/burpopion)?

Mysimba is een voorgeschreven medicijn voor gewichtsverlies met de actieve ingrediënten naltrexon en bupropion. Naltrexon, oorspronkelijk ontwikkeld om de effecten van opioïden tegen te gaan, draagt bij aan het verminderen van de eetlust en het beheersen van cravings. Bupropion, ook gebruikt als antidepressivum, verhoogt de energie en het verbetert de stemming. Door de combinatie van deze twee ingrediënten bieden Mysimba-tabletten niet alleen krachtige ondersteuning bij gewichtsverlies, maar dragen ze ook bij aan het verbeteren van de algehele levenskwaliteit.

Hoe werkt Mysimba om af te vallen?

Mysimba wordt geleverd in tabletvorm, waarbij patiënten doorgaans 1-2 tabletten per dag innemen, met een maximum van 4 tabletten per dag. Deze tabletten hebben als doel de eetlust te verminderen, zodat men met minder voedsel tevreden is. Bovendien verminderen de actieve ingrediënten de neiging naar snacks en tussendoortjes, waardoor de drang om te eten vermindert en het bereiken van gewichtsverlies realistischer maakt.

Kan iedereen afvallen met Mysimba-tabletten?

Nee, Mysimba is niet voor iedereen geschikt. Het medicijn, met naltrexonhydrochloride en bupropionhydrochloride, is bedoeld voor volwassenen met obesitas (BMI ≥ 30) of overgewicht (BMI 27-30) in combinatie met andere gewichtsgerelateerde aandoeningen. Het gebruik vereist een voorschrift en medisch toezicht, waarbij het succes als afslankmiddel individueel kan variëren. Overleg met een arts is essentieel om de geschiktheid en veiligheid van Mysimba voor persoonlijk gebruik te beoordelen. Hier kan je jouw BMI berekenen.

Mysimba kopen

Is afslanken met Mysimba
iets voor mij?

Waar kan ik Mysimba kopen in Nederland?

Mysimba is verkrijgbaar bij geselecteerde apotheken en erkende medische zorgverstrekkers in Nederland. Een recept van een gekwalificeerde arts is vereist voor de aanschaf. Zorg ervoor dat je eerst een consult hebt met een arts om te bevestigen dat het medicijn geschikt is voor jou. Het gebruik zonder recept wordt sterk afgeraden vanwege mogelijke ernstige bijwerkingen. Online aanbieders buiten Nederland bieden geen garantie voor kwaliteit en veiligheid.

Hoe krijg ik een recept voor Mysimba?

Voor een recept voor Mysimba moet je een afspraak maken met een arts. Tijdens het consult zal de arts je medische geschiedenis doornemen, je huidige gezondheidstoestand evalueren en bepalen of Mysimba een geschikte optie is voor jouw gewichtsbeheersingsdoelen. Gebruik Mysimba nooit zonder recept en medisch toezicht. Raadpleeg altijd een arts voor een veilige en verantwoorde behandeling.

Veelgestelde vragen over Mysimba

Waar kan ik Mysimba kopen?

Mysimba is een medicijn dat op recept verkrijgbaar is. Je kunt Mysimba verkrijgen via een voorschrift van je huisarts of een andere erkende zorgverlener.

Hoeveel val je af met Mysimba?

Het gewichtsverlies met Mysimba kan variëren tussen individuen, maar klinische studies hebben aangetoond dat mensen gemiddeld tussen de 5% en 10% van hun lichaamsgewicht kunnen verliezen na een jaar gebruik.

Wat is het verschil tussen Mysimba en Saxenda?

Mysimba en Saxenda zijn beide medicijnen die worden gebruikt voor gewichtsverlies, maar ze hebben verschillende werkingsmechanismen. Mysimba bevat een combinatie van naltrexon en bupropion, terwijl Saxenda liraglutide bevat. Ze kunnen verschillende bijwerkingen en effecten hebben op het lichaam. Mysimba wordt ingenomen in tabletvorm, terwijl Saxenda een injecteerbaar medicijn is dat eenmaal per dag moet worden toegediend door middel van een injectie.

Hoe lang mag je Mysimba gebruiken?

De duur van het gebruik van Mysimba moet worden bepaald door je behandelend arts. Over het algemeen wordt het niet aanbevolen om het medicijn langdurig te gebruiken. Regelmatige medische controle is belangrijk tijdens het gebruik van Mysimba.

Wat is de obesitas pil?

Mysimba wordt soms aangeduid als de “obesitas pil”. Het is een medicijn dat wordt gebruikt als onderdeel van een algehele behandeling voor obesitas, samen met dieet en lichaamsbeweging. Het is echter belangrijk op te merken dat het geen wondermiddel is en dat het alleen effectief is wanneer het wordt gebruikt als onderdeel van een gezonde levensstijl.

Heb je een andere vraag?

Staat jouw vraag niet tussen de veelgestelde vragen hierboven?
Vul het onderstaande formulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug.


  COMPLEET
  €575 / maand
  6 maanden traject

  Gemiddeld 8-12% gewichtsverlies

  Medicatie behandeling (tabletten)

  Consult met arts

  Intensieve begeleiding

  Medische check (bloedonderzoek)

  Behandellocatie
  bij u in de buurt

  Duurzaam resultaat

  Start je afslanktraject

  COMFORT
  €575 - 775 / maand
  6 maanden traject

  Gemiddeld 12-15% gewichtsverlies

  Medicatie behandeling (prikpen)

  Consult met arts

  Intensieve begeleiding

  Medische check (bloedonderzoek)

  Coachingsgesprek met diëtist

  Duurzaam resultaat

  Start je afslanktraject

  ELITE *
  €875 / maand
  6 maanden traject
  * Alleen in NH

  Gemiddeld 12-15% gewichtsverlies

  Medicatie behandeling (prikpen)

  Consult met arts

  Intensieve begeleiding

  Medische check (bloedonderzoek)

  Coachingsgesprek met diëtist

  Aan huis service

  Start je afslanktraject

  Medicijnen om af te vallen