Afvallen met insuline.

Ontdek de afslank eigenschappen van  insuline en bekijk onze afvalmedicatie: minder honger, 12-15% gewichtsverlies met leefstijlverandering.

Wat is insuline en hoe helpt het bij afvallen?

Insuline is een hormoon dat door de alvleesklier wordt geproduceerd en essentieel is voor het reguleren van de bloedsuikerspiegel. Wanneer we eten, wordt glucose uit koolhydraten in ons bloed opgenomen. Insuline zorgt ervoor dat deze glucose uit het bloed naar de cellen wordt getransporteerd, waar het als energie wordt gebruikt of als vet wordt opgeslagen.

Bij mensen met insulineresistentie of diabetes type 2 werkt dit proces minder efficiënt, wat leidt tot hogere bloedsuikerspiegels en vaak gewichtstoename. Dit komt doordat het lichaam meer insuline moet aanmaken om dezelfde hoeveelheid glucose te verwerken, wat de vetopslag bevordert en gewichtsverlies bemoeilijkt.

Medicatie gebruik in onze medisch begeleide trajecten

Bij Afslanken.nl maken we gebruik van medicatie zoals Ozempic, Wegovy, Mounjaro en Saxenda. Hoewel deze injecties geen insuline bevatten, hebben ze bestanddelen die een vergelijkbaar effect op het lichaam hebben. Deze medicijnen helpen bij het reguleren van de bloedsuikerspiegel en verminderen het hongergevoel, wat essentieel is voor effectief gewichtsverlies.

Ozempic, Wegovy, Mounjaro en Saxenda werken door de werking van GLP-1 (glucagon-like peptide-1) te stimuleren, een hormoon dat de insulineproductie bevordert en de eetlust vermindert. Door deze medicijnen te gebruiken, kunnen we het hongergevoel onder controle houden en ervoor zorgen dat je minder calorieën consumeert, wat bijdraagt aan gewichtsverlies.

Medicijnen om af te vallen

Is afslanken met injecties
iets voor mij?

De rol van medische begeleiding bij afslanken

Bij Afslanken.nl begrijpen we dat succesvol gewichtsverlies meer vereist dan alleen wilskracht. Medische begeleiding is cruciaal om ervoor te zorgen dat je op een veilige en effectieve manier kunt afvallen. Ons afslankprogramma begint met een uitgebreide medische intake, inclusief een bloedonderzoek. Dit stelt ons in staat om een duidelijk beeld te krijgen van je gezondheidstoestand en eventuele onderliggende problemen die gewichtsverlies kunnen bemoeilijken.

Tijdens de intake bespreken we ook je persoonlijke motivatie en doelen. Deze informatie helpt ons om een gepersonaliseerd behandelplan op te stellen dat is afgestemd op jouw unieke behoeften en levensstijl. Onze medische experts begeleiden je gedurende het hele traject, bieden ondersteuning en maken aanpassingen waar nodig om ervoor te zorgen dat je op de juiste weg blijft naar je streefgewicht.

Verken je mogelijkheden via een gratis adviesgesprek

Het ontdekken van de juiste aanpak voor jouw gewichtsverlies begint met een goede intake. Tijdens een persoonlijk en gratis adviesgesprek evalueren we samen jouw situatie en bepalen we de meest effectieve strategie voor jouw unieke behoeften. Dit gesprek is de ideale kans om inzicht te verkrijgen in de werking van onze afslankinjecties en hoe deze jou kunnen begeleiden naar het bereiken van jouw gewichtsverliesdoelen.

Ik wil een gratis adviesgesprek

COMPLEET
€575 / maand
6 maanden traject

Gemiddeld 8-12% gewichtsverlies

Medicatie behandeling (tabletten)

Consult met arts

Intensieve begeleiding

Medische check (bloedonderzoek)

Behandellocatie
bij u in de buurt

Duurzaam resultaat

Start je afslanktraject

COMFORT
€575 - 775 / maand
6 maanden traject

Gemiddeld 12-15% gewichtsverlies

Medicatie behandeling (prikpen)

Consult met arts

Intensieve begeleiding

Medische check (bloedonderzoek)

Coachingsgesprek met diëtist

Duurzaam resultaat

Start je afslanktraject

ELITE *
€875 / maand
6 maanden traject
* Alleen in NH

Gemiddeld 12-15% gewichtsverlies

Medicatie behandeling (prikpen)

Consult met arts

Intensieve begeleiding

Medische check (bloedonderzoek)

Coachingsgesprek met diëtist

Aan huis service

Start je afslanktraject

Veelgestelde vragen over afslanken met insuline

Wat is insuline en hoe helpt het bij afvallen?

Insuline is een hormoon dat helpt bij het reguleren van de bloedsuikerspiegel. Hoewel we bij Afslanken.nl geen insuline gebruiken, werken onze medicijnen op een vergelijkbare manier om de bloedsuiker te reguleren en het hongergevoel te verminderen, wat helpt bij gewichtsverlies.

Welke medicatie gebruiken jullie bij Afslanken.nl?

We gebruiken onder andere: Ozempic, Wegovy, Mounjaro en Saxenda. Deze injecties bevatten geen insuline maar hebben vergelijkbare effecten zoals het reguleren van de bloedsuikerspiegel en het verminderen van de eetlust.

Wie komt in aanmerking voor jullie afslanktraject?

Ons programma is bedoeld voor mensen met een BMI van 27 of hoger. Tijdens de medische intake wordt beoordeeld of je geschikt bent voor de behandeling op basis van je gezondheid en persoonlijke doelen.

Hoe snel kan ik resultaten verwachten?

Resultaten variëren per persoon, maar de meeste mensen beginnen binnen enkele weken tot maanden significante veranderingen te zien. Consistentie en naleving van het behandelplan zijn cruciaal voor succes.